3 tips för att göra din Gmail -inkorg bättre

Google har gjort det enkelt att komma åt ditt Gmail -konto från vilken enhet som helst med en webbläsare, men hur får du den inkorgen att se bra ut och se till att den alltid är i ordning? I det här blogginlägget kommer vi att ge dig tre tips för att hålla din inkorg organiserad och se till att allt förblir rent.

3 tips för att göra din Gmail -inkorg bättre

3 tips för att göra din Gmail-inkorg bättre.

Tips #01: Använd funktionen Direktuppslagning

Det första tipset för att få en bättre Gmail-inkorg är att använda funktionen för omedelbar sökning. Om du inte redan använder detta är det värt att kolla in! Sök och sedan en kameraikon visas i din e -post när du håller muspekaren över en länk som kan peka på en extern webbplats. Detta ger dig en förhandsvisning av vad som finns på andra sidan.

Tips #02: Blockera skräppostmeddelanden

Det andra tipset för att ha en bättre Gmail -inkorg är att blockera skräppost. Om ditt e-postkonto bombarderas med skräppost som inte kan avslutas kan det hjälpa! Det kommer också att förhindra att känslig personlig information läcks ut. För att blockera skräppostmeddelanden, gå till sidan Inställningar och klicka på Skräppost. Därifrån kan du välja vilka e -postadresser som ska blockeras eller tillåta dem alla.

Tips nr 03: Använd etiketter för enklare organisation

Det tredje tipset för att få en bättre Gmail-inkorg är att använda etiketter för enklare organisation! Om din inkorg har mer än 100 e-postmeddelanden kan det hjälpa.

För att skapa en etikett, gå till sidan Inställningar och klicka på Etiketter. Du kan lägga till så många etiketter du vill (eller ta bort dem om de inte längre gäller).

Om du vill ändra ett e -postmeddelande från en etikett till en annan väljer du helt enkelt etikettikonen bredvid det som för närvarande finns med för det e -postmeddelandet.

Om Gmail -inkorg

-Gmail Inbox är utformad för att hjälpa dig hantera din e -post bättre.

-Skapa ett filter för meddelanden som har bilagor och spara dem i lämplig mapp eller arkivera dem efter behov. Detta kommer att hindra dessa e-postmeddelanden från att täppa till din inkorg medan de väntar på att öppnas och behandlas senare på linjen.

-Skapa ett filter för meddelanden från vissa avsändare och spara dem i rätt mapp. Om du till exempel har mycket skräppost i inkorgen men bara vill att meddelanden från specifika personer ska sparas i en viktig mapp, är det lätt nog att skapa den här typen av filter och sedan radera e -postmeddelanden som inte är nödvändiga eller önskade.

-Skapa ett filter för meddelanden med nyckelord i ämnesraden och spara dem i en lämplig mapp. Detta hjälper dig att ordna dina e-postmeddelanden mer effektivt, och bättre hantera vad som är viktigt, genom att alla dessa typer av e-postmeddelanden sparas på ett ställe.

Leave a Comment